Prototypen

Vi har laget en prototype, kall det gjerne en testversjon, av kokebok om samarbeid mellom offentlige virksomheter og sosiale entreprenører. Vi vil gjerne ha tilbakemeldinger, både kommentarer, kritikk og forslag!

Kommunal- og moderniseringsdepartementet har arbeidet med en «kokebok» om samarbeid mellom offentlige virksomheter og sosiale entreprenører. Målsetningen med det arbeidet, og arbeidet, kan du lese mer om i de gamle postene på denne bloggen. Den endelige «kokeboka» skal være ferdig i løpet av 2016.

Forsiden på heftet med tittel

Ferds konferanse «SosEnt-konferansen», på Sentralen i Oslo i dag, onsdag 26. oktober, legger kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner frem en prototype på en slik kokebok.

Prototypen er en trykksak designet for gruppearbeid på konferansen. Vi har derfor valgt å legge ut pdf-er av hvert ark her på bloggen, og vi ønsker innspill fra alle som har anledning til å ta en titt og skrive ned kommentarer. Bruk helst kommentarfeltet på denne bloggen, men vi tar i mot innspill på alt fra brev og telefon, til epost, ja til og med faks!

Prototypen har et illustrasjonskart. Ideen bak kartet er å vise, med en humoristisk strek, at det finnes flere måter å finne frem på, og flere steder å finne frem til (klikk på kartet for å zoome inn):

Illustrasjonskart til prototypen

Prototypen er delt inn i seks temaer (dette er lenker til én-sidige PDF-filer), og et omslagsark:

I tillegg er det et oppslag vedrørende myter om anskaffelsesregelverket:

Design: Anagram Design as
Illustrasjon: Mats Sivertsen

 

Rettelse: Vi har kommet i skade for å skrive at Moving Mamas samarbeider med Bydel Bjerke. Det er feil. Moving Mamas samarbeider med Bydel Nordre Aker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *