Kommunal- og moderniseringsdepartementet har arbeidet med en «kokebok» om samarbeid mellom offentlige virksomheter og sosiale entreprenører. Målsetningen med det arbeidet, og arbeidet, kan du lese mer om i de gamle postene på denne bloggen. Den endelige «kokeboka» skal være ferdig i løpet av 2016.

Forsiden på heftet med tittel

Ferds konferanse «SosEnt-konferansen», på Sentralen i Oslo i dag, onsdag 26. oktober, legger kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner frem en prototype på en slik kokebok.

Prototypen er en trykksak designet for gruppearbeid på konferansen. Vi har derfor valgt å legge ut pdf-er av hvert ark her på bloggen, og vi ønsker innspill fra alle som har anledning til å ta en titt og skrive ned kommentarer. Bruk helst kommentarfeltet på denne bloggen, men vi tar i mot innspill på alt fra brev og telefon, til epost, ja til og med faks!

Prototypen har et illustrasjonskart. Ideen bak kartet er å vise, med en humoristisk strek, at det finnes flere måter å finne frem på, og flere steder å finne frem til (klikk på kartet for å zoome inn):

Illustrasjonskart til prototypen

Prototypen er delt inn i seks temaer (dette er lenker til én-sidige PDF-filer), og et omslagsark:

I tillegg er det et oppslag vedrørende myter om anskaffelsesregelverket:

Design: Anagram Design as
Illustrasjon: Mats Sivertsen

Rettelse: Vi har kommet i skade for å skrive at Moving Mamas samarbeider med Bydel Bjerke. Det er feil. Moving Mamas samarbeider med Bydel Nordre Aker.